Mitt foto
Arvika, Sweden
http://vardagsilska.wordpress.com/

tisdag 11 mars 2008

En helg senare

Jailbreak is back! Dia Psalma ägde Ritz i fredags. Mycket folk, bra stämning och världens skönaste band att ha att göra med. Bäst av allt var nog när vi fick den tunga att arbetsuppgiften att prata mysigt och hålla Roger sällskap när han lastade bussen efter gig. Ingen hjälp skulle han ha, bara sällskap. Perry tyckte vi :-)

Spelningen var skitbra. Såhär bra var de inte vid återföreningen 2006. Det märks att de spelat en hel del sen dess, och klassiker som Tro Rätt Tro Fel, Balladen om Lilla Elsa, Hon Får och Luft gav upphov till allsång av en kaliber sällan skådad på Ritz.

Förbandet Shamalamas gjorde ett sjukt bra intryck. Jag är imponerad! Det var även Ola, som i princip bokade dem på stående fot efter giget. Gött!

Helgen i övrigt bjöd på ledningshelg, Kornerjobb och annat. Satans trött blir man av sena städnätter och tidiga mötesmornar, men det är det värt.

Annars har jag i innebandykoman väckt en gammal kärlek till liv. Det handlar om Cruelty and the beast, det överlägset bästa Cradle of Filth spottade ur sig innan de gjorde en Metallica. Blandat med den lite nyare kärleken Ityphallic (Nile) blir det en klockren spellista att slöjobba och "inte störa Julias pluggande" till.

Veckans "Se fram emot": Min stjärtevän Morten ska skicka ett gäng skivor med diverse norgemetal, däribland The Batallion (Sparre!)

Nej nu fan - Mer te och cigarett für fooks sake!

Inga kommentarer: